top of page

Reflexer

Reflexer med tryck är en smart och säker marknadsföringsprodukt som erbjuder synlighet och säkerhet samtidigt som den främjar varumärket. Dessa reflexer är utrustade med företagets logotyp, budskap eller varumärkesfärger och kan bäras eller fästas på kläder, väskor eller andra föremål.

Reflexer

Mer info

Här är några tillfällen och situationer där reflexer med tryck kan användas effektivt:


  1. Evenemang och mässor: Reflexer med tryck är idealiska för att dela ut på evenemang och mässor där det finns mycket folk och behovet av synlighet är högt. Besökare och deltagare kommer att uppskatta att få en reflex för ökad synlighet och säkerhet, samtidigt som de blir en gående reklampelare för företaget.


  2. Skol- och utbildningsevenemang: Inom skol- och utbildningsmiljöer kan reflexer med tryck användas för att främja säkerhet och synlighet bland elever och personal. De kan delas ut vid skolstarten, idrottsdagar eller andra evenemang för att öka medvetenheten om trafiksäkerhet och samtidigt marknadsföra skolan eller utbildningsinstitutionen.


  3. Företagsfester och teambuildingaktiviteter: Vid företagsfester eller teambuildingaktiviteter kan reflexer med tryck användas som en del av aktiviteterna eller som en gåva till deltagarna. Det visar omtanke om deltagarnas säkerhet samtidigt som det förstärker varumärkeslojaliteten och skapar ett enhetligt och säkert företagsklimat.


  4. Sport- och idrottsevenemang: Reflexer med tryck är också populära vid sport- och idrottsevenemang för att öka synligheten och säkerheten bland deltagarna och åskådarna. De kan delas ut vid löplopp, cykeltävlingar eller andra idrottsevenemang för att marknadsföra sponsorer och samtidigt främja trafiksäkerhet.


  5. Kundrelationer och företagsgåvor: Att skicka reflexer med tryck som en del av kundrelationer eller företagsgåvor är ett sätt att visa omtanke om kundernas säkerhet samtidigt som det marknadsför företaget. Det är en praktisk och användbar gåva som kan användas dagligen och ger långsiktig exponering för varumärket.


Sammanfattningsvis är reflexer med tryck en mångsidig och effektiv marknadsföringsprodukt som kan användas vid en mängd olika tillfällen för att öka synligheten och säkerheten samtidigt som den främjar varumärket. Oavsett om det är vid evenemang, i skolmiljöer eller som företagsgåvor, är reflexer med tryck en smart och säker lösning för att marknadsföra företaget och öka medvetenheten om trafiksäkerhet.

bottom of page