top of page

Plastkort

Plastkort med tryck är den perfekta lösningen för att ge ditt företag en professionell och minnesvärd touch. Oavsett om det är medlemskort, ID-kort, eller presentkort, så kan vi skapa anpassade plastkort som imponerar på dina kunder och samarbetspartners.

Oavsett om du behöver plastkort för att stärka ditt varumärke, förbättra säkerheten eller öka medlemskap och lojalitet, är plastkort med tryck den ultimata lösningen.

plastkort med tryck

Mer info om plastkort

Plastkort med tryck är mångsidiga och användbara inom en rad olika sammanhang. Här är några sätt du kan använda dem och några viktiga överväganden att ha i åtanke:


Användningsområden för plastkort med tryck:
 

 1. Medlemskort: Föreningar, gym, klubbar och organisationer kan använda plastkort med tryck som medlemskort. Detta gör att medlemmarna kan identifiera sig och dra nytta av medlemsförmåner och rabatter.
   

 2. ID-kort: Plastkort med tryck används ofta som ID-kort på arbetsplatser, skolor och event. De hjälper till att säkerställa säkerheten och identifiera personer.
   

 3. Presentkort och lojalitetskort: Många företag använder plastkort som presentkort eller lojalitetskort. Detta uppmuntrar kunder att återkomma och handla igen.
   

 4. Företagskort: Företag kan använda plastkort med tryck som visitkort för sina anställda eller som företagskort för att visa upp företagets logotyp och kontaktinformation.
   

 5. Evenemangsbiljetter: Plastkort med tryck är idealiska som entrébiljetter för konserter, teaterföreställningar, sportevenemang och andra events. De kan vara mer hållbara än vanliga pappersbiljetter.
   

 6. Åtkomstkort: Plastkort kan användas för att bevilja åtkomst till specifika områden, byggnader eller parkeringsplatser. De kan innehålla magnetremsor eller RFID-chips för extra säkerhet.
   

Viktiga överväganden att ha i åtanke:
 

 1. Design: Designen på plastkortet är viktig. Se till att den är i linje med ditt varumärkesidentitet och innehåller nödvändig information som logotyp, kontaktuppgifter eller eventuella säkerhetsfunktioner.
   

 2. Säkerhet: Om du behöver extra säkerhet, överväg att inkludera säkerhetsfunktioner som hologram, QR-koder eller unika serienummer för att förhindra förfalskning.
   

 3. Material och tjocklek: Välj det mest lämpliga plastmaterialet och tjockleken beroende på användningen av kortet. Tjockare kort kan vara mer hållbara och lyxiga.
   

 4. Utlöpsdatum: Om korten har ett utgångsdatum, se till att det är tydligt angivet för att undvika förvirring.
   

 5. Leveranstid och beställningsvolym: Planera din beställning i förväg och ta hänsyn till leveranstider, särskilt om du behöver korten till ett specifikt datum.
   

 6. Lagring och distribution: Tänk på hur du kommer att lagra och distribuera plastkorten, särskilt om de innehåller känslig information.
   

Plastkort med tryck är en kraftfull marknadsförings- och identifieringsverktyg som kan användas på många olika sätt. Genom att noggrant tänka igenom design och användning kan du dra full nytta av deras potential.

bottom of page