top of page

Paraplyer

Paraplyer med tryck är inte bara praktiska regnskydd utan också kraftfulla marknadsföringsverktyg för företag. Dessa paraplyer är vanligtvis anpassade med företagets logotyp, budskap eller varumärkesfärger och kan användas på olika sätt för att främja varumärket.

Paraplyer

Mer info

Här är några tillfällen och situationer där paraplyer med tryck kan användas effektivt:


  1. Företagsevenemang och mässor: Paraplyer med tryck är utmärkta giveaways på företagsevenemang, mässor och konferenser. De är praktiska och ger företaget långvarig exponering varje gång de används, särskilt under regniga dagar.


  2. Kundrelationer och företagsgåvor: Att ge bort paraplyer med tryck som en del av kundrelationer eller företagsgåvor är ett sätt att visa uppskattning till kunder och affärspartners. Det är en praktisk produkt som ger en positiv association med företaget varje gång paraplyet används.


  3. Evenemang och utomhusaktiviteter: Vid utomhusevenemang, som konserter, festivaler eller sportevenemang, är paraplyer med tryck uppskattade för att hålla deltagarna torra och samtidigt marknadsföra arrangörens varumärke.


  4. Anställningsförmåner och intern marknadsföring: Paraplyer med företagets logotyp kan användas som anställningsförmåner eller som en del av den interna marknadsföringen. Att ge anställda personliga paraplyer skapar en känsla av gemenskap och stolthet i företaget.


  5. Kampanjer och reklam: Paraplyer med tryck kan användas som en del av marknadsföringskampanjer eller reklamstrategier. Att distribuera paraplyer vid strategiska platser eller evenemang kan locka uppmärksamhet och generera intresse för företaget.


Sammanfattningsvis är paraplyer med tryck en praktisk och effektiv marknadsföringsprodukt som kan användas vid en mängd olika tillfällen för att främja varumärket och öka varumärkesexponeringen. Oavsett om det är vid företagsevenemang, kundrelationer, utomhusevenemang eller som en del av marknadsföringskampanjer, är paraplyer med tryck en mångsidig produkt som ger långvarig exponering för företagets varumärke.

bottom of page