top of page

Isskrapor

Isskrapor med tryck är en oumbärlig produkt för alla som bor i kalla och snöiga klimat. Dessa praktiska verktyg är inte bara användbara för att skrapa bort is och snö från bilrutor utan kan också användas som effektiva marknadsföringsverktyg.

Isskrapor

Mer info

Här är några tillfällen och situationer där isskrapor med tryck kan användas effektivt:

  1. Vinterkampanjer: Under vintern är isskrapor med tryck en utmärkt produkt att dela ut som en del av vinterkampanjer eller marknadsföringsaktiviteter. Dessa produkter är mycket uppskattade av bilägare och visar omtanke om deras säkerhet och komfort under vintermånaderna.


  2. Bilrelaterade evenemang: Vid bilrelaterade evenemang som bilutställningar, bilreparationsevenemang eller bilmässor är isskrapor med tryck en perfekt giveaway för att locka besökare till montern och marknadsföra företaget.


  3. Företagsevenemang: Isskrapor med tryck kan också användas som företagsgåvor vid olika företagsevenemang såsom konferenser, företagsmöten eller företagsfester. Det är en praktisk och användbar gåva som visar omtanke om mottagarens säkerhet och komfort.


  4. Kundrelationer: Att skicka isskrapor med tryck som en del av kundrelationer eller företagsgåvor är ett sätt att visa uppskattning till kunder och affärspartners samtidigt som det marknadsför företaget. Det är en praktisk och användbar gåva som ger långsiktig exponering för varumärket under vintermånaderna.


  5. Skolor och utbildningsinstitutioner: Inom skolmiljöer kan isskrapor med tryck användas för att främja trafiksäkerhet och visa omtanke om elevernas välbefinnande under vintermånaderna. Det kan delas ut till elever, lärare eller föräldrar som en del av trafiksäkerhetskampanjer eller skolevenemang.


Sammanfattningsvis är isskrapor med tryck en praktisk och användbar produkt som kan användas vid en mängd olika tillfällen för att främja varumärket och öka varumärkesexponeringen. Oavsett om det är vid vinterkampanjer, bilrelaterade evenemang eller som företagsgåvor, är isskrapor med tryck en effektiv lösning för att marknadsföra företaget och visa omtanke om kundernas säkerhet och komfort under vintermånaderna.

bottom of page