top of page

Bagagebrickor

Bagagebrickor med tryck är en praktisk och användbar produkt som erbjuder både funktionalitet och varumärkesexponering. Dessa brickor är vanligtvis anpassade med företagets logotyp, budskap eller varumärkesfärger och kan användas på olika sätt för att främja varumärket.

Bagagebrickor

Mer info

Här är några tillfällen och situationer där bagagebrickor med tryck kan användas effektivt:


  1. Resor och semester: Bagagebrickor med tryck är oumbärliga under resor och semester för att enkelt kunna identifiera bagaget på flygplatser, tågstationer eller hotell. Att dela ut bagagebrickor som giveaways eller företagsgåvor till resenärer är ett utmärkt sätt att öka varumärkesexponeringen och samtidigt visa omtanke om deras resor.


  2. Företagsevenemang: Vid företagsevenemang såsom konferenser, företagsmöten eller kundträffar kan bagagebrickor med tryck användas som giveaways till deltagarna. Det är en användbar och praktisk produkt som ger långsiktig exponering för företaget samtidigt som det underlättar för deltagarna att identifiera sitt bagage.


  3. Mässor och utställningar: På mässor och utställningar där många deltagare reser långväga för att delta är bagagebrickor med tryck ett populärt val som giveaways. Det är en uppskattad produkt som inte bara hjälper till att hålla koll på bagaget utan också marknadsför företaget på ett effektivt sätt.


  4. Skol- och utbildningsmiljöer: Inom skolmiljöer kan bagagebrickor med tryck användas för att identifiera skolbarns väskor och annan utrustning. Att erbjuda bagagebrickor med skolans logotyp eller budskap är ett sätt att främja skolans varumärke och samtidigt öka säkerheten genom att göra det lättare att identifiera barnens tillhörigheter.


  5. Sport- och idrottsevenemang: Vid sport- och idrottsevenemang där deltagarna ofta har med sig mycket utrustning och bagage är bagagebrickor med tryck användbara för att hålla ordning på sina tillhörigheter. Att erbjuda bagagebrickor som en del av evenemanget eller som merchandise är ett sätt att öka deltagarnas engagemang och skapa lojalitet mot arrangören eller sponsorn.


Sammanfattningsvis är bagagebrickor med tryck en praktisk och användbar produkt som kan användas vid en mängd olika tillfällen för att främja varumärket och öka varumärkesexponeringen. Oavsett om det är vid resor och semester, företagsevenemang eller mässor och utställningar, är bagagebrickor med tryck en effektiv lösning för att marknadsföra företaget och samtidigt underlätta för användarna att identifiera sitt bagage.

bottom of page