top of page
  • Tryckeri.se

Vilka trycksaker eller giveaways bör man ta med sig på säljmötet?På ett säljmöte är det viktigt att ha med sig trycksaker och giveaways som inte bara förstärker företagets varumärke utan också bidrar till att öka kundens intresse och engagemang. Här är några förslag på trycksaker och giveaways som kan vara lämpliga att ta med på ett säljmöte:


  1. Visitkort: Visitkort är en grundläggande men viktig del av affärskommunikationen. Se till att ha tillräckligt med visitkort till hands för att dela med dig till potentiella kunder och affärspartners.

  2. Broschyrer och Företagspresentationer: Broschyrer och företagspresentationer ger en översikt över ditt företags produkter, tjänster och fördelar. De kan användas för att ge kunderna mer information och skapa intresse för ditt erbjudande.

  3. Provmaterial: Om möjligt, ta med exempel på dina produkter eller tjänster så att kunderna kan se och känna på dem. Detta kan vara särskilt användbart om dina produkter har unika egenskaper eller fördelar som är bäst att uppleva personligen.

  4. Promotionsmaterial: Anpassade giveaways som pennor, nyckelringar, anteckningsblock eller USB-minnen är bra för att hålla ditt varumärke i kundens medvetande även efter mötet. Dessa små gåvor kan också fungera som ett tack till kunderna för deras tid och engagemang.

  5. Prislistor och Rabatter: Ha med dig aktuella prislistor och information om eventuella kampanjer eller rabatter som kan vara relevanta för kunderna. Detta kan hjälpa till att skapa incitament för att göra affärer med ditt företag.

  6. Testimonier och Referenser: Om möjligt, ta med dig referenser eller testimonier från tidigare kunder som kan stärka förtroendet för ditt företag och dina produkter eller tjänster.


Genom att vara förberedd med rätt trycksaker och giveaways kan du maximera effektiviteten och framgången för dina säljmöten och skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för dina kunder.

Comments


bottom of page