top of page

BORDSRYTTARE

Ta din marknadsföring till bordet med anpassade bordsryttare med tryck! Perfekta för restauranger, caféer, evenemang och konferenser, dessa bordsryttare är ett utmärkt sätt att visa upp ditt varumärke eller budskap på ett ögonfångande sätt. Med högkvalitativt tryck och slitstarkt material står din reklam ut. Anpassa dem med din logotyp, kampanjgrafik eller specialerbjudanden för att skapa en minnesvärd upplevelse för dina kunder eller besökare. Låt din marknadsföring lyfta fram på varje bord!

BORDSRYTTARE

Mer info

Bordsryttare med tryck är en effektiv marknadsföringslösning för att synas på restauranger, caféer, evenemang och konferenser. Dessa anpassningsbara bordsdekorationer erbjuder en unik möjlighet att exponera ditt varumärke eller budskap på ett iögonfallande sätt. Här är några sätt du kan använda bordsryttare med tryck:

  1. Varumärkesexponering: Använd bordsryttare för att visa upp din logotyp, företagsnamn eller slogan på varje bord. Detta hjälper till att öka varumärkesmedvetenheten och skapar en enhetlig upplevelse för dina kunder eller besökare.


  2. Produktpromotion: Anpassa bordsryttare med bilder och information om dina produkter eller tjänster. Det är ett effektivt sätt att marknadsföra nya produkter, kampanjer eller specialerbjudanden direkt vid konsumentens matplats.


  3. Evenemangsinformation: Använd bordsryttare för att informera om kommande evenemang, konserter, eller speciella tillfällen. Det hjälper till att öka medvetenheten och locka besökare till dina arrangemang.


  4. Menyinformation: Om du driver en restaurang eller café, kan du använda bordsryttare för att visa upp din meny, dagens special eller dryckeserbjudanden. Det är ett praktiskt sätt för gästerna att ta del av din mat- och dryckesutbud.


  5. Sociala medier och webbplats: Inkludera webbplatsadress eller sociala medieprofiler på bordsryttaren för att driva trafik till din online-närvaro. Det gör det enkelt för kunder att upptäcka och engagera sig med ditt varumärke även utanför restaurangen eller evenemanget.


Sammanfattningsvis är bordsryttare med tryck en mångsidig och effektiv marknadsföringskanal för att kommunicera med din målgrupp på en plats där de redan är engagerade. Genom att utnyttja deras potential kan du öka varumärkesexponeringen, främja produkter och evenemang samt skapa en minnesvärd upplevelse för dina kunder eller besökare.

bottom of page