top of page

Plexiglas

Plexiglas, även känt som akrylglas eller PMMA (poly(metylmetakrylat)), är ett transparent och hållbart material som erbjuder en mängd olika användningsområden för tryckta produkter och marknadsföringsändamål.

plexi, tryck akryl

Dess unika egenskaper gör det till ett populärt val för olika typer av tryckta produkter.

Här är några exempel på hur plexiglas kan användas med tryckt:


  1. Reklam- och skyltmaterial: Plexiglas används ofta för tillverkning av reklamskyltar och skyltar på grund av dess höga optiska kvalitet och transparenta natur. Tryckt plexiglas ger skarpa och tydliga bilder som är synliga på långt avstånd, vilket gör det till ett utmärkt val för att marknadsföra företag, produkter eller tjänster på offentliga platser eller byggnader.


  2. Banderoller och affischer: Plexiglas kan användas för att skapa banderoller och affischer för både inomhus- och utomhusbruk. Tryckt plexiglas ger möjlighet att skapa iögonfallande banderoller och affischer med levande färger och skarpa detaljer, vilket gör dem idealiska för att locka uppmärksamheten hos förbipasserande eller potentiella kunder.


  3. Fönsterdekorationer: Plexiglas kan användas för att skapa dekorativa fönsterdekorationer för butiker, restauranger eller kontor. Tryckt plexiglas kan appliceras på fönster för att skapa anpassade designlösningar som lockar kundernas uppmärksamhet eller marknadsför speciella erbjudanden eller kampanjer.


  4. Inramade konstverk: Plexiglas kan användas för att skydda och förstärka tryckta konstverk eller fotografier. Tryckt plexiglas ger en modern och elegant touch till inramade konstverk och gör dem mer hållbara och tåliga över tid.


  5. Mässmontrar och skärmar: Plexiglas används också för att skapa mässmontrar, displayer och skärmar på grund av dess höga optiska kvalitet och lätta vikt. Tryckt plexiglas kan användas för att skapa anpassade montrar och skärmar med varumärkeslogotyper, produkter eller kampanjgrafik för att locka uppmärksamhet på mässor, utställningar eller evenemang.


Sammanfattningsvis erbjuder plexiglas många möjligheter för användning med tryckta produkter och marknadsföringsändamål på grund av dess höga optiska kvalitet, hållbarhet och transparenta natur. Oavsett om det är skyltar, banderoller, fönsterdekorationer, inramade konstverk eller mässmontrar, är tryckt plexiglas ett populärt och effektivt val för många olika marknadsföringsbehov.

bottom of page