top of page

Kapa

Kapa är ett hållbart och lätt skyltmaterial som vanligtvis används för tryckta skyltar, affischer och presentationer.

kapa, tryck, skylt

Tillverkat av en polyuretankärna mellan två kartongskick. Detta resulterar i en stabil skylt som är enkel att hantera och montera.

Kapa är idealiskt för en mängd olika tryckta applikationer, inklusive:

  1. Affischer och presentationer: Kapa är perfekt för tryckta affischer och presentationer på grund av dess släta yta och utmärkta tryckkvalitet. Det ger en professionell och högkvalitativ presentation som är lämplig för utställningar, affärspresentationer och skolor.

  2. Reklamskyltar: Kapa-skyltar är ett populärt val för inomhusbruk. De kan användas vid butiker, restauranger, evenemang och andra platser där synlighet är viktigt för att locka kundernas uppmärksamhet.

  3. Butiksexponering: Kapa kan användas för att skapa skyltar, skärmar och displayer i butiksmiljö. Dess lätta natur gör det enkelt att hänga eller placera skyltar där de bäst syns för att locka kunder och öka försäljningen.

  4. Mässmontrar: Kapa-skyltar är vanliga för att skapa bakgrunder, väggar och skärmar för mässmontrar och utställningar. Dess lätta vikt gör det enkelt att transportera och montera, vilket sparar tid och arbete vid montering och nedmontering av montrar.

  5. Inredningsdekoration: Kapa kan också användas för dekorativa ändamål i inredningen, såsom väggkonst, bilder eller skyltar. Dess släta yta och högtryckskvalitet ger möjlighet att skapa anpassade designlösningar som passar perfekt in i olika miljöer.


Sammanfattningsvis är Kapa ett mångsidigt och pålitligt material som kan användas för en mängd olika tryckta applikationer. Dess kombination av hållbarhet, lätthet och utmärkt tryckkvalitet gör det till ett populärt val för reklam, presentationer och dekorativa ändamål.

bottom of page