top of page

Kanalplast

Kanalplast, även känt som polykarbonat eller flerkantsplast, är ett mångsidigt material som vanligtvis används för tryckta skyltar, skärmar och reklamdisplay.

kanalplast, tryck, mäklarskylt

Det är tillverkat av ett lager av plastmaterial med en struktur av ihåliga kanaler mellan, vilket ger materialet en lätt vikt samtidigt som det behåller sin styrka och hållbarhet.

Kanalplast kan användas för en mängd olika tryckta applikationer, inklusive:

  1. Reklamskyltar: Kanalplast-skyltar är idealiska för utomhusreklam på grund av sin hållbara konstruktion och väderbeständighet. De kan användas vid butiker, restauranger, företag och evenemang för att synliggöra varumärket och locka kundernas uppmärksamhet.


  2. Butiksexponering: Kanalplast kan användas för att skapa skärmar, displayer och dekorativa element i butiksmiljö. Dess lätta natur gör det enkelt att hänga eller placera skyltar där de bäst syns för att locka kunder och öka försäljningen.


  3. Mässmontrar: Kanalplast-skyltar är vanliga för att skapa bakgrunder, väggar och skärmar för mässmontrar och utställningar. Dess lätta vikt gör det enkelt att transportera och montera, vilket sparar tid och arbete vid montering och nedmontering av montrar.


  4. Inredningsdekoration: Kanalplast kan också användas för dekorativa ändamål i inredningen, såsom väggkonst, bilder eller skyltar. Dess lätta och transparenta natur gör det möjligt att skapa moderna och eleganta designlösningar för hem, kontor och andra miljöer.


  5. Informationspaneler: Kanalplast-skyltar kan användas för att visa viktig information, instruktioner eller riktlinjer på olika platser som museer, skolor, sjukhus eller offentliga byggnader. Dess tydliga tryck och hållbara konstruktion gör det till ett pålitligt sätt att kommunicera med besökare och personal.


Sammanfattningsvis är kanalplast ett mångsidigt och hållbart material som kan användas för en mängd olika tryckta applikationer. Dess lätta vikt, hållbarhet och transparenta natur gör det till ett populärt val för reklam, inredningsdekoration, skyltar och informationsskyltar både inomhus och utomhus.

bottom of page