top of page

Rollup

Maximera synligheten för ditt varumärke med våra rollups med tryck! Perfekta för mässor, event och butiksexponeringar. Högkvalitativa rollups erbjuder enkel montering och bärbarhet, vilket gör dem till ett idealiskt marknadsföringsverktyg för att dra till sig uppmärksamhet var som helst. Anpassa dem med din logotyp, budskap eller grafik för att skapa ett professionellt intryck och locka kundernas ögon. Låt ditt varumärke lysa upp varje tillfälle!

Rollup

Mer info

Rollups med tryck är ett mångsidigt och effektivt marknadsföringsverktyg som används för att synliggöra ett varumärke eller budskap på mässor, företagsevent, butiker och andra platser med hög trafik. Dessa bärbara och lätta displayställ är enkla att montera och transportera, vilket gör dem till ett populärt val för marknadsföring på olika platser och evenemang. Här är några sätt och platser där man kan använda rollups med tryck:


 1. Mässor och Utställningar: Rollups är en vanlig syn på mässor och utställningar, där de används för att locka uppmärksamhet till montrar och informera besökare om företagets produkter eller tjänster. De är enkla att placera vid entrén till montern eller längs gångvägar för att locka besökare.


 2. Företagsevenemang: Rollups med tryck kan användas vid företagsevenemang som produktlanseringar, seminarier eller konferenser för att marknadsföra företagets varumärke eller presentera nyheter för kunder och partners. De kan placeras vid entrén eller i foajén för att välkomna deltagarna.


 3. Butiksexponering: Rollups är ett utmärkt verktyg för att marknadsföra produkter eller kampanjer i butiksmiljö. De kan placeras vid ingången eller i butiksutställningar för att locka kundernas uppmärksamhet och öka försäljningen.


 4. Event och Företagsfester: Vid event och företagsfester kan rollups med tryck användas för att skapa en festlig atmosfär och informera deltagarna om aktiviteter eller underhållning som erbjuds. De kan också användas som en bakgrund för fototillfällen eller för att markera olika områden på evenemanget.


 5. Kontorsmiljö: I kontorsmiljö kan rollups användas för att informera anställda om företagets policyer, fördelar eller kommande evenemang. De kan placeras i foajén, matsalen eller konferensrummet för att säkerställa att meddelandet når alla anställda.


Vad ska man tänka på när man beställer en Rollup?

När du planerar att beställa en rollup finns det flera viktiga aspekter att tänka på för att säkerställa att du får en produkt som uppfyller dina behov och förväntningar. Här är några av de viktigaste punkterna att beakta:

 1. Syfte och målgrupp: Klargör syftet med din rollup och vem din målgrupp är. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma designen, budskapet och var du ska placera den för maximal exponering.

 2. Design och grafiskt innehåll: Designen är avgörande för att fånga uppmärksamheten hos din målgrupp. Använd högupplösta bilder, tydlig typografi och starka färgkontraster. Tänk på att hålla budskapet enkelt och rakt på sak. Du kan behöva anlita en professionell designer om du inte har kompetensen in-house.

 3. Kvalitet på tryck och material: Kvaliteten på både trycket och materialet påverkar inte bara rollupens utseende utan även dess hållbarhet. Välj material som passar där rollupen ska användas, till exempel lättare material för inomhusbruk och mer hållbart material för utomhusbruk.

 4. Storlek och portabilitet: Bestäm den lämpligaste storleken baserat på var du planerar att använda din rollup. Större rollups drar till sig mer uppmärksamhet men kan vara svårare att transportera och ställa upp. Försäkra dig också om att rollupen är lätt att montera och demontera.

 5. Leveranstid: Kontrollera leveranstiden för att säkerställa att du får din rollup i tid för eventet eller kampanjen du planerar. Det är klokt att beställa i god tid för att undvika stress och eventuella förseningar.

 6. Miljöaspekter: Om miljöpåverkan är viktig för ditt företag eller organisation, överväg att välja miljövänliga material och trycktekniker.

 7. Tilläggstjänster: Behövs extra tjänster som designhjälp eller snabb leverans. Fråga vad som ingår i priset eller om det finns tilläggstjänster som kan vara till nytta för dig.

Genom att noga överväga dessa punkter kan du säkerställa att du får en rollup som effektivt kommunicerar ditt budskap till din målgrupp och som du kan använda under lång tid framöver.


Kan man trycka en rollup på olika material?

Rollups kan tryckas på en rad olika material, beroende på användningsområde, hållbarhet, och önskat utseende. Här är några vanliga materialval för tryck av rollups:

 1. Polyester: Detta är ett populärt val för rollups eftersom det är slitstarkt och producerar skarpa, livliga utskrifter. Polyester är också motståndskraftigt mot skrynklor och rynkor, vilket gör det idealiskt för återanvändning.

 2. PVC (Polyvinylklorid): PVC är ett annat hållbart material som ofta används för rollups. Det är vattentåligt och mycket hållbart, vilket gör det lämpligt för både inomhus- och utomhusbruk.

 3. Tyg: Tygbaserade rollups är lättare än de som är gjorda av PVC eller polyester, och de kan ge en mer naturlig eller mjukare känsla till din visuella presentation. Tyg är ofta lätt att hantera och transportera, även om det kan vara mer känsligt för fläckar och skador.

 4. Canvas: För en mer premium känsla kan canvas vara ett alternativ. Det ger en texturerad yta som kan ge ett djup och en kvalitet till trycket som inte finns i slätare material.

 5. Non-Woven Polypropylene: Ett mer kostnadseffektivt och lätt alternativ, non-woven polypropylene är slitstarkt och kan återanvändas, men det kanske inte erbjuder samma höga utskriftskvalitet som andra material.

 6. Recyclerade material: För de som söker miljövänliga alternativ, finns det rollups tillverkade av återvunna material. Dessa kan variera i känsla och utseende beroende på det specifika materialet och tryckprocessen.

När du väljer material för din rollup är det viktigt att överväga var och hur den ska användas. T.ex., om rollupen kommer att användas utomhus, kan material som är vattentåliga och UV-resistenta vara bäst. För inomhusbruk kan du ha större flexibilitet när det gäller materialval, och du kanske vill prioritera utseende och känsla över hållbarhet. Prata med din tillverkare eller tryckeri för att diskutera det bästa materialet för dina specifika behov och budget.


Sammanfattningsvis är rollups med tryck ett flexibelt och mångsidigt marknadsföringsverktyg som kan användas på olika platser och evenemang för att synliggöra ett varumärke, informera målgruppen och skapa en minnesvärd upplevelse för deltagarna. Med sin bärbara design och anpassningsbara tryck är de ett oumbärligt verktyg för marknadsföring och varumärkesbyggande.

bottom of page